Få först- betala sen med klarna/ Fraktfritt över 400kr

Rengör din Satisfyer Pro

|11/05, 2023

Rengör din Satisfyer Pro

Att rengöra din Satisfyer Pro är en viktig del av att upprätthålla god hygien och förlänga livslängden på din sexleksak. Här är några enkla steg för att rengöra din Satisfyer Pro och hålla den i bästa skick:

  1. Ta bort sugmunstycket: Börja genom att ta bort sugmunstycket från själva enheten. Detta brukar vara avtagbart för enkel rengöring.
  2. Tvätta med mild tvål: Använd varmt vatten och mild, oparfymerad tvål för att tvätta både sugmunstycket och själva enheten. Se till att tvätta noggrant och komma åt alla svåråtkomliga områden.
  3. Desinficera: För att desinficera sexleksaken och säkerställa en djupare rengöring kan du använda en sexleksaksrengöring eller en mild desinfektionslösning. Följ tillverkarens anvisningar för rätt användning och koncentration.
  4. Skölj noggrant: Skölj av både sugmunstycket och enheten ordentligt med varmt vatten för att ta bort eventuell tvål eller desinfektionsrester.
  5. Torka av och lufttorka: Torka av sexleksaken med en ren, mjuk handduk eller bomullshandduk. Låt sedan både sugmunstycket och enheten lufttorka helt innan du sätter ihop dem igen eller förvarar dem.
  6. Förvara på rätt sätt: Förvara din rengjorda Satisfyer Pro på en ren och torr plats, helst i en påse eller ask där den skyddas från damm och smuts.

Följ alltid tillverkarens specifika instruktioner för rengöring och underhåll av din Satisfyer Pro. Det är också viktigt att komma ihåg att sexleksaker bör rengöras före varje användning och efter varje användning för att bibehålla en god hygien och säkerhet.